Pse të zgjidhni 2lweb?

Disa fakte që duhet të dini rreth nesh
Sample imageSample image

Staf Profesional

Ne jemi krenar që kemi një staf profesional me njohuri të shkëlqyeshme dhe përvojë të kombinuar prej vitesh. Ekipi ynë krijues punon me klientët tanë në mbarë botën dhe u ofron atyre shërbime të ndryshme që plotësojnë nevojat e tyre për të qenë konkurrues në tregun e sotëm!

Sample imageSample image

Dizajn Inovativ

Ne ofrojmë dizajne frymëzuese, unike dhe dinamike që ndjekin trendet më të fundit për të tërhequr audiencën tuaj dhe për të lehtësuar përvojën e përdoruesve. Ne i sjellim të gjitha idetë tuaja në jetë në një mënyrë inovative për të përmbushur qëllimet tuaja dhe për t'ju ndihmuar të jeni të suksesshëm!

Sample imageSample image

Suport online

Ne jemi të përkushtuar t'ju mbështesim në çdo kohë. Ne besojmë në klientët tanë dhe dëshirojmë gjithashtu që ata të besojnë në punën tonë. Ne duam që ju të ndiheni rehat, të sigurt dhe të kënaqur me të gjitha shërbimet tona. Kjo është një vlerë e shtuar e kompanisë sonë. Do t'ju përgjigjemi në cdo kohë!

Shërbimet

Këto shërbime që ne ofrojmë bëjnë dallimin, ato na bëjnë të qëndrojmë lart
 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

CMS Customization

Ne ofrojmë dizajnin e plotë dhe gjithëpërfshirës dhe zhvillimin e faqeve dhe aplikacioneve të fuqishme me CMS-të më moderne, popullore dhe të fuqishme!

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

Marketingu Online

Ne ju ofrojmë mjete të ndryshme të Marketingut Dixhital për të promovuar dhe rritur biznesin tuaj dhe për të ndërtuar besimin tek klientët tuaj!

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

Tregtia Online

A jeni gati për të ndërtuar dhe rritur dyqanin tuaj online? Na lejoni t'ju ofojmë zgjidhje për të qenë të sukseshmëm dhe të rrisni shitjet tuaja!

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

Konsulencë IT

Ne ofrojmë shërbime këshilluese se si të përdorni fuqinë e teknologjisë së informacionit për të përmbushur objektivat tuaja të biznesit.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

Aplikacione Mobile

Ne ju ndihmojmë të sillni idetë tuaja në jetë! Ne dizenjojmë dhe zhvillojmë aplikacioneve mobile me cilësi të lartë në çdo platformë që ju dëshironi.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

Zhvillimi i Software-ve

Ne kemi një ekip të aftë dhe me përvojë që mund të ofrojë zgjidhje softuerike për biznesin tuaj, të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja.

Projekte

We have build fully professional websites with a unique design for different types of businesses as hotels, restaurants, travel agencies, construction company, magazines, shops, personal blogs, health, non-government organization, government institutions etc. For more see our projects!

Si u krijuam

Eksperienca jonë
2014 - Now

Kalimi nga joomlaplatform në 2lweb.al

Meqenëse ishim duke ofruar më shumë se vetëm shërbime në platformën Joomla, ishte koha për të kaluar në 2lweb.al duke ofruar shërbime më të avancuara për ju.
2012 - Now

Faqe online responsive

2013 ishte viti i zhvillimit të dizajnit responsiv. Ne duhet të qëndronim konkurrent në treg, prandaj të gjitha faqet tona të reja u zhvilluan duke përdorur teknologjinë e re responsive.
2011 - Now

Faqe online në WordPress dhe Drupal

Përvec shërbimeve në Joomla ne filluam zhvillimin dhe ofrimin e shërbimeve në WordPress dhe Drupal.
2009 - 2014

Joomlaplatform.com

Fillimisht kompania jonë u fokusua kryesisht në dizajnimin dhe zhvillimin e faqeve online në Joomla. joomlaplatform.com

Contact

Come on. We have introduced ourself much. Just leave a message

Contact Details

  • Street. "Bedri Xhoma", Pal. no.30/3, Entrance 1, Floor 10, Apt no.31, Elbasan, Albania
  • +355 69 57 65 025