Hene, 13 August 2018 21:34

Si të krijoni menu me K2

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Për të krijuar një menu me artikut e K2 ndjekim rrugën e mëposhtme.
Pasi të jeni loguar në panelin e administrimit
1. Klikoni tek main menu.


2. New


3.Fusha e parë Menu Title* këtu do të vendoset emri i menusë


4.Menu Item Type * klikoni select


5.Zgjidhni K2 dhe do tju shfaqet një dritare tjetër si mëposhtë


Nëse doni të shfaqni disa artikuj nga një kategori atëherë klikoni Categories.

Për të zgjedhur kategorinë klikoni Option dhe Select categories si në figurë


Nëse doni të shfaqni vetëm një artikull klikoni Item Zgjidhni artikullin duke klikuar Select an Item


Nëse doni të shfaqni artikujt e fundit nga një kategori klikoni Latest items from (one or more) users or categories

Për të zgjedhur kategorinë klikoni tek Options. Choose content Source zgjidhni Categories, dhe më poshtë Select Categories ku do të zgjidhni cilën kategori dëshironi.


Nëse doni të shfaqni disa artikuj duke I filtruar me Tag zgjidhni Tag.
Në fund pasi keni përfunduar me menunë, në të djathtë keni Parent Item, nëse kjo menu që po krijohet është menu kryesore lëreni Menu Item Root, nëse është menu dytësore e një menuje tjetër klinoni dhe zgjidhni menunë kryesore për këtë menu.
Në fund klikoni save

Read 10945 times Last modified on Hene, 13 August 2018 21:54
Login to post comments
FaLang translation system by Faboba