Items filtered by date: Settembre 2017
Lunedì, 25 September 2017 09:22

E-commerce

Sei pronto a costruire e sviluppare il tuo negozio online? Cerchiamo di aiutarti al successo nel tuo E-Commerce! Offriamo siti web attraenti e funzionali per il commercio elettronico per i vostri clienti con le migliore platforme di siti web. Vi offriamo molte soluzioni di e-commerce come Magento, Woocommerce, Virtuemart, Shopify, Bigcommerce. È possibile ottenere il tuo negozio online bello e facile da usare. Siamo qui per aiutarti a lanciare il tuo negozio online e con tutto il necessario per crescere la tua attività. Vi offriamo soluzioni per impegnare più consumatori e aumentare le tue vendite. Scegli una delle piattaforme di ecommerce e noi costruiremo il tuo negozio online completamente personalizzato.

Lunedì, 25 September 2017 09:20

Marketing Digitale

Vuoi crescere la tua attività? Vuoi aumentare la tua connessione con il tuo pubblico? Vuoi attirare più clienti? Ti offriamo differenti strumenti di marketing digitale per promuovere la tua attività e creare fiducia ai tuoi clienti.

Lunedì, 25 September 2017 09:18

Applicazione Mobile

Viviamo in un mondo tecnologico che si muove estremamente velocemente e bisogna essere sempre pronti ad adattarsi a nuovi cambiamenti per essere in vantaggio ai concorrenti sul mercato. A causa del fatto che l'industria mobile è al suo boom, lo sviluppo di applicazioni mobili ha maggiori richieste. Oggi le aziende sono consapevoli delle potenzialità e dell'importanza delle applicazioni mobili per interagire con i propri clienti e per promuovere il loro business.

Lunedì, 25 September 2017 09:16

Sviluppo Software

Abbiamo una squadra altamente qualificata e esperta che può offrire soluzioni software per la vostra attività. Possiamo aiutarvi a costruire software costumato che soddisfi tutte le vostre necessità e esigenze. Realizziamo i desideri dei nostri clienti per sviluppare software intelligenti che possano essere completamente funzionali e utilizzabili per l'azienda ei suoi consumatori.

Lunedì, 25 September 2017 09:15

Consulenza IT

Servizi di consulenza IT significa offrire servizi di consulenza su come utilizzare la tecnologia dell'informazione per superare problemi diversi e soddisfare i obiettivi aziendali. Possiamo aiutarvi a migliorare l'infrastruttura e l'efficienza dei sistemi IT della vostra attività. Vi aiutiamo a affrontare le sfide tecnologiche, integrare e mantenere le soluzioni IT per ottenere un vantaggio competitivo sul mercato.

Lunedì, 25 September 2017 09:11

Aplikacione Mobile

Ne jetojmë në një botë teknologjike që lëviz shumë shpejt dhe duhet të jemi gjithmonë të gatshëm për të përshtatur ndryshimet e reja në mënyrë që të jemi një hap përpara konkurrentëve në treg. Për shkak të faktit se industria mobile është në bum, zhvillimi i aplikacioneve mobile ka kërkesa masive. Në ditët e sotme bizneset janë të vetëdijshme për fuqinë dhe rëndësinë e aplikacioneve mobile për të bashkëvepruar me klientët e tyre dhe për të nxitur biznesin e tyre të jetë në qendër të vëmendjes.

Lunedì, 25 September 2017 09:09

Zhvillimi i Softuerë-ve

Ne kemi një ekip me përvojë dhe të aftë që mund të ofrojë softuerë për biznesin tuaj. Ne mund t'ju ndihmojmë të ndërtoni programe të personalizuara që plotësojnë të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja. Ne përmbushim dëshirat e klientëve tanë për të zhvilluar programe plotësisht funksionale dhe lehtësisht të përdorshëm për biznesin dhe konsumatorët tuaj.

Lunedì, 25 September 2017 09:07

Konsulencë në IT

Shërbimet e konsulencës në IT nënkuptojnë ofrimin e shërbimeve këshilluese se si të përdoret teknologjia e informacionit me qëllim tejkalimin e problemeve të ndryshme dhe përmbushjen e objektivave tuaja të biznesit. Ne mund t'ju ndihmojmë të përmirësoni infrastrukturën dhe efikasitetin e sistemeve të teknologjisë së informacionit në biznesin tuaj. Ne ju ndihmojmë të adresoni sfidat e teknologjisë, si dhe integrimin dhe mirëmbajtjen e zgjidhjeve të IT-së në mënyrë që të fitoni një avantazh konkurrues në treg.

Mercoledì, 06 September 2017 14:35

Tregtia Online

Tregtia online është bërë tashmë pjesë e pandashme e jetës sonë së përditshme duke ndryshuar mënyrën tradicionale të të bërit biznes dhe duke rritur konkurrencën në treg. Nëse dëshironi të ndërtoni një në internet dhe të jeni konkurrent në treg ju duhet të bëheni pjesë e tregut online dhe ndiqni disa trende, sepse çdo ditë e më shumë kompanitë sjellin përmbajtje të re dhe unike, për të tërhequr vëmendjen e konsumatorit. Në ditët e sotmë, klientët shpenzojnë kohën e tyre në internet për të kërkuar dhe blerë produkte e shërbime.

Mercoledì, 06 September 2017 12:52

Marketing Online

Marketingu online eshte një mjet i fuqishëm për të ndërtuar markën tuaj online, për të tërhequr më shumë klientë dhe për të qëndruar lider në treg.

A doni të rrisni biznesin tuaj? A dëshironi të rrisni audiencën tuaj duke tërhequr sa më shumë konsumatorë? Ne ju ofrojmë mjete të ndryshme të Marketingut Digital për të promovuar biznesin tuaj dhe për të ndërtuar besim tek klientët tuaj.

FaLang translation system by Faboba